VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, dotat cu echipamente în valoare de 1,2 milioane de euro

Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății a fost dotat cu echipamente în valoare de 1,2 milioane de euro. Donația a fost făcută de Guvernul Cehiei.

Potrivit Ministerului Sănătății, în instituția medicală instalate 21 de paturi de terapie intensivă cu echipamente aferente.

Totodată, datorită asistenței financiare nerambursabile oferite de Guvernul Cehiei au fost procurate 340 de paturi, majoritatea urmând să fie amplasate în secția de reabilitare a SCMS.

La fel, Ministerului Sănătății i-au fost donate șase unități medicale mobile, dotate cu 1.000 de seturi de resuscitare, dar și unități de electrochirurgie, etc.

Menționăm că, în scopul dezvoltării serviciilor de reabilitare, Ministerul Sănătății implementează inclusiv un proiect cu sprijinul World Hope International, organizație din Statele Unite ale Americii, în cadrul căruia SCMS va fi dotat cu dispozitive de reabilitare și un ascensor modern.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.