VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Peste 200 de sportivi din țară au participat la Campionatul R. Moldova la lupte greco-romane, libere și femenine. Lista câștigătorilor

Ediția din anul curent a Campionatului Republicii Moldova la Lupte greco- romane, Lupte libere și Lupte feminine a întrunit circa 220 de sportivi și sportive din toate raioanele țării. Campionatul s-a desfășurat în perioada 23-24 martie 2023,  la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport din Chișinău și a avut drept scop selectarea sportivilor pentru participare la Campionatul European și Mondial din anul 2023. 

Lista câștigătorilor la Campionatul Republicii Moldova la Lupte greco-romane, Lupte libere și Lupte feminine:

Irina Ringaci a obținut titlul de campioană a Republicii Moldova la lupte feminine, la categoria de greutate 68 kg, iar Anastasia Nichita a câștigat titlul de campioană a Republicii Moldova la lupte feminine  la categoria de greutate 59 kg. Maxim Saculțan a devenit campion al Republicii Moldova la lupte libere la categoria de greutate 65 kg.

„Ministerul Educației și Cercetării susține sportivii, încurajează modul de viață sănătos și practicarea sportului. Asemenea competiții promovează performanța în domeniu”, susține Sergiu Gurin, secretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării. 

Organizarea campionatului a fost posibilă cu sprijinul financiar al Ministerului Educației și Cercetării.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.