VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Maia Sandu, întrevedere la Washington cu moldovenii din diasporă: Le-am transmis că îi așteptăm cu drag acasă

Președinta țării, Maia Sandu, a avut o întrevedere la Washington cu moldovenii din diasporă, care de-a lungul anilor se implică activ în proiecte și activități atât în Moldova, cât și în SUA.

Pe pagina oficială de Facebook, șefa statului a publicat fotografii de la întâlnire, menționând că îi așteaptă cu drag acasă.

Am discutat despre situația de acasă, despre eforturile noastre de a păstra pacea și a avansa pe calea integrării europene, dar și despre cooperarea excelentă cu SUA. Am vorbit și despre cum pot moldovenii stabiliți în SUA contribui la dezvoltarea țării noastre. Le-am spus că ne-am bucura dacă ar investi mai mult în Republica Moldova și am notat sugestiile lor de îmbunătățire a mediului de afaceri. I-am încurajat să continue să promoveze Moldova ca destinație turistică și de afaceri. Ca de fiecare dată, le-am transmis că îi așteptăm cu drag acasă”, a scris șefa statului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.