VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Maia Sandu a discutat cu deputații care au votat independența R. Moldova

Deputații „Parlamentului 90” au revenit în Sala în care au votat Independența, unde au vorbit cu Președinta Maia Sandu despre viitorul nostru în Uniunea Europeană și despre acțiunile pe care le întreprindem zilnic pentru a construi o țară liberă și prosperă, așa cum și-au imaginat-o cei care au luptat pentru independența țării.

Potrivit unui comunicat emis de Instituția Prezidențială, șefa statului a vorbit cu parlamentarii Independenței și despre acel moment de răscruce din istoria noastră. Șefa statului le-a mulțumit pentru curajul și demnitatea de care au dat dovadă pentru a cere și a câștiga independența Republicii Moldova. 

„Curajul și lupta pentru libertate din acei ani ne aduc an de an în Piața Marii Adunări Naționale, liberi să ne celebrăm neamul și independența. Liberi să vorbim în limba română, să nu fim umiliți la noi acasă. Liberi să gândim și să vorbim cu voce tare”, a menționat șefa statului. 

De asemenea, Președinta Maia Sandu a menționat că în prezent cetățenii au mari speranțe că R. Moldova va fi curând parte a comunității europene și vor avea șansa să trăiască bine.

„Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, trăim nu doar speranța unui viitor mai bun, dar simțim încredere că acum avem șansa și datoria de a duce Moldova în Uniunea Europeană. Unde pacea și independența țării noastre vor fi protejate, oamenii care muncesc vor avea șansa să trăiască bine, iar Moldova va fi tratată cu respect și apreciere”, a precizat Maia Sandu. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.