VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/Incendiu la Spitalul Clinic de Psihiatrie din orașul Codru. Pacienții au dat foc la saltele

Update: Ofițera de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Vocea Basarabiei că oamenii legii ajunși la Spitalului Clinic de Psihiatrie din orașul Codru, au stabilit că 62 de pacienți sunt batricadați și au dat foc la niște saltele.

„Imediat la fata locului s-a deplasat grupa operativă, procurorul de sector, IGSU, fiind solicitată și intervenția colegilor de la brigada de poliție cu destinație specială „Fulger”. În cadrul documentării s-a stabilit că sunt batricadați 62 de pacienti și au dat foc la niște saltele. În urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine, aceștia (n.red. pacienții) au fost scoși, nimeni nu a avut de pătimit iar focul a fost lichidat”, a comunicat Natalia Stati.

Știrea inițială

În dimineața zilei de 27 octombrie, la ora 04:15, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, (IGSU) au fost alertați conform nivelului sporit de intervenție, pentru a lichida un incendiu izbucnit în incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie din orașul Codru.

La fața locului, au intervenit 7 echipe de pompieri, iar angajații IGSU au stabilit că arderea s-a produs într-o încăpere de la etajul 2 al clădirii spitalului.

Potrivit IGSU, intervenția pompierilor la lichidarea consecințelor incendiului a fost realizată inițial din exterior în conlucrare cu forțele de ordine, iar ulterior de misiunea pompierilor a ținut lichidarea focarelor în interiorul clădirii. Mai mult, pompierii au asigurat paza antiincendiară și suportul necesar instituțiilor implicate.

Totodată, după patru ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul.

Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI informează că în urma incendiului, victime nu au fost raportate iar cauza și circumstanțele producerii acestuia urmează a fi stabilite ulterior.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.