VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Incendiu într-un apartament din Capitală: Trei persoane, evacuate

Un incendiu a izbucnit astăzi într-un apartament de pe strada Drumul Viilor 28/1 din Capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:46.

Potrivit primelor informații, flăcăra deschisă a fost observată de la etajul 4 a unui bloc de locuit cu 9 nivele.

Imediat, la fața locului au fost îndreptate 5 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că ard mai multe bunuri materiale dintr-o odaie a apartamentului. În timpul intervenției salvatorii au evacuat 3 persoane de la etajele superioare, evitând intoxicarea acestora cu produsele de ardere”, informează IGSU.

Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 18:23. La moment angajații IGSU lucrează la fața locului pentru lichidarea completă a incendiului.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.