VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Încă 10 troleibuze articulate vor circula pe străzile din Chișinău

Parcul de troleibuze din capitală, continuă a fi modernizat! Alte 10 troleibuze articulate de tip Ganz Solaris Trollino 18 au fost achiziționate anul curent de Primăria Chișinău. Anunțul a fost făcut de către primarul general, Ion Ceban, într-o postare publicată pe rețelele de socializare.

Potrivit edilului, unitățile de transport au fost procurate din Elveția și au o lungime de 18m.

„Troleibuzele sunt în proces de testare și urmează a fi lansate curând pe străzile capitalei”, subliniază edilul.

Unitățile procurate sunt dotate cu:

– aer condiționat

– rampe pentru persoanele cu dizabilități

– podea joasă

În ultimii ani, Primăria Chișinău a reușit să procure și să pună în circulație 95 de troleibuze.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.