VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Echipamente medicale în valoare de peste jumătate de milion de dolari, donate maternității din Bălți

Echipamente medicale de ultimă generație, în valoare de peste 500.000 de dolari, au fost donate Centrului Perinatal din cadrul Spitalului Clinic Bălți.

Astfel, sălile Centrului Perinatal – de operație, naștere, postoperatorii, etc au fost dotate cu dispozitive medicale, precum monitoare de ritm cardiac fetal, aspiratoare chirurgicale, sterilizatoare, unități de electrochirurgie, ventilatoare neonatale.

La fel, centrul a fost echipat cu mobilier medical: paturi, dulapuri, mese, etc.

”Datorită echipamentelor primite, în cadrul Centrului sunt acordate servicii medicale calitative femeilor din Republica Moldova și celor refugiate din Ucraina”, menționează Ministerul Sănătății.

Menționăm că utilajele medicale moderne au fost procurate de Fondul ONU pentru Populație (UNFPA) cu sprijinul financiar al Guvernului Statelor Unite ale Americii.

În total, UNFPA cu sprijinul Guvernului SUA va dota cu echipamente medicale performante nouă instituții medicale din țară.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.