VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Două apartamente dintr-un bloc din sectorul Buiucani al Capitalei, distruse de flăcări

Un incendiu devastator s-a produs în dimineața zilei de 21 noiembrie într-un bloc locativ din sectorul Buiucani. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:23.

Potrivit informațiilor recepționate, focul a cuprins un apartament de la ultimul etajul al unui bloc locativ cu 5 nivele de pe strada Calea Ieșilor 49 din capitală.

Pentru stingerea arderii la fața locului au fost îndreptate 5 echipaje de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul a două apartamente vecine. Incendiul a fost localizat la ora 11:26. În timpul intervenției victime nu au fost raportate. Lichidarea completă a incendiului a fost anunțată la ora 11:46”, anunță IGSU.

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.