VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Ce au găsit polițiștii de frontieră în mașina unei șoferițe de 53 de ani

O femeie în vârstă de 53 de ani este cercetată penal pentru transportarea ilegală a produselor cosmetologice fără acte de proveniență. Cazul a fost înregistrat în punctul de trecere a frontierei Tudora, la pista de intrare în țară.

Potrivit Poliției de Frontieră, femeia se afla la volanul unui automobil de model ”Dacia Logan”.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră în comun cu funcționarii vamali au supus controlului mijlocul de transport și în rezultat au depistat în roata de rezervă și în salon, tăinuite produse cosmetologice. În momentul când s-a decis ridicarea produselor și documentarea cazului, persoana a încercat să ascundă produsele sub haină, motiv pentru care echipa de control a dispus suplimentar efectuarea controlului corporal. Ca urmare au fost depistate 372 seringi și recipiente cu soluții injectabile (botox)”, precizează IGPF.

Produsele au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.