VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Campania „Biblioteca de sub brad”: Peste 3000 de cărți pentru copii vor ajunge în bibliotecile din țară

Peste 3000 de volume de cărți pentru copii au fost donate în cadrul inițiativei „Biblioteca de sub brad”, lansată de Guvern al doilea an consecutiv. Cărțile adunate vor ajunge pe rafturilor bibliotecilor din întreaga țară.

În cadrul inițiativei au fost organizate o serie de evenimente, în cadrul cărora copii din mai multe licee din capitală au avut oportunitatea să discute detalii din culisele creațiilor literare ale scriitorilor Oleg Serebrian și Cristina Bujor.

Cărțile adunate vor ajunge pe rafturilor bibliotecilor din întreaga țară. Totodată, fiindcă au fost adunate cărți peste așteptări, reprezentanții Guvernului sunt deschiși să completeze lista instituțiilor beneficiare. Solicitările pentru donația de cărți pot fi expediate la adresa presa@gov.md, iar Direcția Comunicare va avea grijă să completeze rafturile instituțiilor care au nevoie de cărți pentru copii.

„Biblioteca de sub brad” se încadrează în Campania Națională „Hai Acasă de Crăciun” în cadrul căreia sunt organizate o serie de evenimente pentru promovarea culturii naționale în toate regiunile țării: târguri locale, expoziții de artizanat tradițional, concerte cu artiști locali sau ateliere interactive pentru a promova tradițiile

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.