VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Adrian Dupu a primit din partea Senatului USEFS titlul onorific de Doctor Honoris Causa

Senatul Universității de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) i-a acordat astăzi, 25 ianuarie, titlul onorific de Doctor Honoris Causa secretarului de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), Adrian Dupu.

Nu ești niciodată pregătit să poți spune exact ceea ce simți cu adevărat în astfel de momente, în care munca ta și a echipei din care faci parte este răsplătită atât de onorant. În semn de recunoaștere a meritelor pentru susținerea capitalului științific al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport (USEFS) dar și pentru suportul mediului academic din Republica Moldova, am primit astăzi din partea Senatului USEFS titlul onorific de Doctor Honoris Causa”, a scris Dupu pe o rețea de socializare.

În postare, secretarul de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova menționează că a fost onorat să primească această distincție din partea USEFS.

Ședința Solemnă de decernare a titlului Doctor Honoris Causa a fost deschisă de către Rectorul USEFS, prof. dr. Viorel Dorgan, care a menționat că prin acordarea acestui titlu onorific, își exprimă recunoștința pentru întreaga susținere acordată universității, alături de care într-un timp scurt am reușit împreună să realizăm proiecte frumoase, de rezultatul cărora se vor bucura generații de studenți, sportivi, antrenori și cadre didactice de la USEFS. Mulțumesc colectivului profesoral al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport și în mod deosebit domnului rector Viorel Dorgan. Sunt onorat și emoționat să primesc această distincție și să fiu, începând de astăzi, membru al comunității academice a USEFS.

Am sprijinit, și vom sprijini în continuare, proiecte care susțin educația în școli, licee și universități și, in egală măsura, vom oferi suportul nostru proiectelor culturale, spirituale și identitare românești. România rămâne cel mai ferm și de încredere partener al Republicii Moldova în drumul său spre Uniunea Europeană. Gratias Tibi!”, a conchis Adrian Dupu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.