VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Accesul în subterana inundată cu apă fierbinte, sistat: Primele imagini

Accesul în pasajul cu trecere subterană din preajma Circului a fost sistat temporar din cauza avariei la rețeaua de termoficare a S.A. „Termoelectrica”. Despre aceasta anunță Primăria municipiului Chișinău.

Astăzi, 22 noiembrie, curent, în pasajul subteran din preajma Circului, s-a produs o avarie a rețelei de termoficare din gestiunea S.A. „Termoelectrica”. Ca urmare a accidentului care a vizat conducta de apă caldă a fost sistat temporar accesul cetățenilor în pasaj, pentru a permite intervenția muncitorilor de la S.A. „Termoelectrica””, anunță Primăria.

Totodată, Primăria anunță că în prezent serviciile municipale de profil din sectorul Râșcani, intervin prin lucrări de salubrizare a pasajului subteran, pentru a permite în timp util utilizarea de către cetățeni a trecerii cu pasaj subteran din bulevardul Renașterii Naționale.

Reamintim că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit de urgență marți, 22 noiembrie, pentru a evacua două femei în vârstă de 63 și 75 de ani din subterana de la Circ, după ce o țeavă cu apă fierbinte s-a spart.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.