VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ 15 autospeciale noi, model EFE pe șasiu Renault, au ajuns în R. Moldova

15 autospeciale, model EFE pe șasiu Renault, din cele 30 achiziționate de către Primăria Chişinău, în cadrul Proiectului „Deșeuri Solide Chișinău” de la compania Grădinăriu Import Export S.R.L. România, au ajuns în parcarea operatorului municipal de salubrizare.

Autospecialele, cu încărcare din spate a containerelor și cu capacități diferite de transportare a deșeurilor (13 – 16 m3), sunt echipate cu tehnologii moderne, inclusiv pentru compactarea deșeurilor, ceea ce le face mai eficiente și mai economice, contribuind, astfel, la reducerea timpului și costurilor operaționale”, anunță Primăria Chișinău.

Totodată, sursa citată subliniază că echipa de șoferi și personalul specializat urmează să fie instruit în mod corespunzător, pentru a utiliza aceste unități de transport sigur și eficient.

Grație celor 30 de autospeciale noi, Întreprinderea Municipală își va îmbunătăți capacitățile de a face față atât cerințelor în continuă schimbare ale sectorului de gestionare a deșeurilor, dar și va oferi servicii de calitate clienților săi”, mai menționează sursa citată.

Achiziția celor 30 de autospeciale, este cea mai mare din istoria Republicii Moldova şi face parte din cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de către Primăria Municipiului Chișinău și investitorii internaționali BEI, BERD și E5P.

Menționăm că, în ultimele 6 luni, Întreprinderea Municipală și-a înnoit flota de autospeciale cu 29 de unități de transport, dintre care: 6 autospeciale, model Atrikod pe șasiu MAN, 15 autospeciale, model EFE pe șasiu RENAULT, 8 cap tractoare IVECO și 8 semiremorci.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.