VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fostul negociator-șef pentru integrarea României în UE vine la Chișinău în septembrie

Fostul negociator-șef pentru integrarea României în Uniunea Europeană, Vasile Pușcaș, va veni în luna septembrie la Chișinău pentru a oferi instruiri  funcționarilor din Republica Moldova. A declarat pentru IPN consilierul ministerului de externe de la Chișinău, Igor Zaharov.

„Vasile Pușcaș vine în Republica Moldova pentru a vorbi despre experiența României în începerea negocierilor de aderare. Vizita domniei-sale are loc urmare a înțelegerii comune dintre guvernele Republicii Moldova și România de sprijin reciproc”, a declarat Igor Zaharov.

Timp de trei zile, fostul negociator-șef pentru integrarea României, Vasila Pușcaș, va oferi instruiri „pentru miniștri, secretari de stat, șefi de direcții și de agenții, pentru participanții celor 35 de grupuri de lucru pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.”

Vasile Puşcaş este fost negociator-şef al României cu Uniunea Europeană şi fost ministru delegat la Ministerul Integrării Europene.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.