VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FORUM / Liceul unde la 1 septembrie se vine fără flori / AUDIO

Sistem educațional modern la Liceul Republican „Aristotel” unde elevii sunt și profesori, și administratori, și învățăcei. Liceul unde se adună elevi din toate școlile republicii. Concursul este pe măsură. Nu oricine poate face față concursului. Sunt cazuri când elevi din liceele republicii venind cu note de 10 pe linie pică examenele de concurs,

În schimb, odată admiși în Liceul „Aristorel” copilul își asigură pe viitor prelungirea studiilor în instituțiile de învățământ superior.

Or, 100% din absolvenții liceului sunt admiși cu succes în universitățile din țară și de peste hotare. Despre posibilitățile și metodele de obținere a acestor succese, vorbim cu Pavel Cerbușca, doctor în pedagogie, directorului instituției.

Autor

  • Leonid Smolnițchi

    Moderator al emisiunilor „Lumea” și „Forum”. Autor al rubricii „Dincolo de Aparențe”. A lucrat la „Televiziunea și Radioul Național”, la „Catalan tv”, „Euro tv” ,”Alt tv”. La fel a activat la ziarele „Luceafărul”, „Tineretul Moldovei”, ”Chișinăul de seară” „Moldova Suverană”. Profesor universitar, consilier CMC, 1990-1994.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.