VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FORUM cu Leonid Smolnițchi, 30.04.2024 / video

Invitat: Roman Mihăeș, comentator politic

Roman Mihăeș a trecut în revistă particularitățile fiecărei formațiuni  din  Republica Moldova. S- mentionat marea ingrijorare generată de  crearea a noi focare de destabilizare a situației din Moldova. O temă aparte a constituit tema integrării Republicii Moldova în UE și a reunirii cu România. 

Emisiune realizată cu suportul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.