VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FORUM cu Leonid Smolnițchi, 26.04.2024 / Invitat: Ion Negrei / video

Ziua Tricolorului este și ziua demnității naționale. Tricolorul este un simbol care întruchipează conștiința, unitatea națională, istoria, cultura națională. Drapelul întruchipează o națiune. Pe 27 aprilie 1990 statul era în devenire, iar tricolorul ca drapel de stat al R. Moldova a fost adoptat în parlament în condițiile în care R. Moldova mai era parte componentă a Uniunii Sovietice. Sunt declarații făcute de istoricul Ion Negrei în cadrul emisiunii Forum de la Vocea Basarabiei.

Emisiune realizată cu suportul financiar al Departamentului pentru relația cu Republica Moldova.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.