VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FORUM / Codul Electoral, în viziunea Comisiei de la Veneția / AUDIO

În cadrul emisiunii Forum, invitatul Nicolae Panfil, director programe PROMOLEX, a amintit radioascultătorilor despre Codul Electoral care urmează a fi votat în lectura a doua de către Parlamentul Republicii Moldova. Dânsul a subliniat faptul că multe articole propuse de către Promolex au fost acceptate de către Comisia de la Veneția.

În altă ordine de idei, în cadrul emisiunii s-a accentuat opoziția parlamentară, din păcate, nu s-a inclus plenar în dezbateri pe marginea Codului Electoral.

Autor

  • Leonid Smolnițchi

    Moderator al emisiunilor „Lumea” și „Forum”. Autor al rubricii „Dincolo de Aparențe”. A lucrat la „Televiziunea și Radioul Național”, la „Catalan tv”, „Euro tv” ,”Alt tv”. La fel a activat la ziarele „Luceafărul”, „Tineretul Moldovei”, ”Chișinăul de seară” „Moldova Suverană”. Profesor universitar, consilier CMC, 1990-1994.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.