VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Fără panică! Deplasări de tehnică militară pe drumurile naționale. Precizările MAI

În contextul desfășurării exercițiilor anuale ordinare cu participarea rezerviștilor Forțelor Armate, tehnica militară urmează să se deplaseze pe drumurile naţionale, din centrele de instruire ale Armatei Naționale spre locurile de dislocare permanentă, anunță Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene (CPE) 2023.

Autoritățile îndemnă cetățenii să evite speculările şi distribuirea imaginilor foto sau video în spaţiul online, pentru a nu genera interpretări eronate.

„Reiterăm că exerciţiile respective nu au tangență cu situația de securitate din regiune”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Afacerilor Interne.

Amintim că exercițiile cu rezerviştii Forţelor Armate au loc în perioada 15-19 mai, curent. Totodată, MAI informează că un alt exerciţiul cu implicarea rezerviştilor Forţelor Armate urmează să se desfăşoare din data de 22 mai până la 26 mai, în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naționale pentru 2023.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.