VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fadei Nagacevschi a demisionat din funcția de viceprimar al municipiului Chișinău: „Revin în avocatură”

Fadei Nagacevschi și-a dat demisia din funcția de viceprimar al municipiului Chișinău. Un anunț în acest sens a fost făcut marți, 4 octombrie, de către Nagacevschi pe Facebook.

„Stimați colegi, de pe 28.09.2022 mi-am depus demisia din funcția de viceprimar al mun. Chișinău. Revin în avocatură. Succes Primarului general și echipei!”, a scris pe Facebook Nagacevschi.

În noiembrie 2021, Fadei Nagacevschi a devenit viceprimar al municipiului Chișinău. În perioada noiembrie 2019 – august 2021, Nagacevschi a deținut funcția de ministru al Justiției în Guvernul condus de Ion Chicu. Anterior, Nagacevschi a fost avocatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM).

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.