VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Explozie puternică la un centru comercial din Botoșani. 13 persoane sunt rănite, dintre care 4 în stare gravă

O explozie puternică, urmată de incendiu s-a produs vineri dimineață într-un magazin de materiale de construcții din Botoşani, autoritățile declanșând planul roșu de intervenție. La momentul incidentului, în magazin se aflau peste 100 de oameni – clienți și angajați. Explozia s-a soldat cu 13 răniți, dintre care patru în stare gravă.

Dintre cei patru aflați în stare gravă, doi sunt intubați, a informat Ministerul Sănătății de la București, într-un comunicat.

„Până în momentul de față s-au înregistrat 13 victime, dintre care 4 în stare gravă, doi dintre pacienţi fiind intubaţi. Pacienţii prezintă arsuri de diferite grade într-o proporţie de 10-15%, localizate în partea superioară a corpului”, afirmă sursa citată.

În magazin erau 120 de persoane, dintre care 110 au ieșit, iar 13 persoane au fost rănite. Pe parcursul intervenției a fost pregătit și un avion SMURD. În Botoșani a fost activat planul roșu de intervenție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.