VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Exerciții tactice cu blindate ale polițiștilor Brigăzii „Fulger”

Polițiștii Brigăzii „Fulger” vor organiza azi și mâine aplicații în mai multe zone din R. Moldova. Inspectoratul General al Poliției anunță populația despre deplasarea pe trasee sau în localitățile din centrul și nordul țării a mascaților din „Fulger” a IGP, care au planificate exerciții tactice, inclusiv cu implicarea blindatelor.

Exercițiile fac parte din planul de acțiuni al instituției și sunt destinate strict pentru perfecționarea abilităților profesionale ale polițiștilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.