VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Examenele la proba practică pentru obținerea permiselor de conducere, sistate temporar

Examenele la proba practică pentru obținerea permisului de conducere la categoriile A, B, C, D, E, programate pentru ziua de 9 ianuarie, au fost sistate. Decizia a fost luată în contextul condițiilor meteorologice nefavorabile, anunță Agenția Servicii Publice(ASP).

„Candidații care au fost programați la proba practică pentru data de 9 ianuarie 2024, vor fi contactați de către reprezentanții ASP (telefonic/mail) și vor fi reprogramați pentru o altă zi, comodă acestora”, precizează reprezentanții ASP.

Examinarea la proba teoretică la categoriile menționate se desfășoară în modul stabilit anterior, fără careva schimbări, afirmă sursa citată.

Candidații la examen sunt îndemnați să urmărească informațiile oficiale transmise de ASP și să se asigure că au toate documentele necesare actualizate pentru noul program de examinare.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.