VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ex-șeful ANRE, Victor Parlicov, ar putea fi unul dintre miniștrii Guvernului Recean

În R. Moldova va fi un creat un minister separat care se va ocupa de sectorul energetic.

Surse care au solicitat anonimatul au declarat pentru Vocea Basarabiei că acest minister ar putea fi condus de Victor Parlicov, fost șef al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

În perioada 2010-2014 Victor Parlicov a deținut funcția de Director general al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) și este membru de onoare al Asociației Regionale ai Reglementatorilor în Energie (ERRA).

În peste 20 ani de experiență a făcut consultanță în afaceri (industrie, agricultură, energetică) și activități de analiză / expertiză în domeniul politicilor publice, atât pentru autoritățile publice locale, cât și cele centrale, precum și pentru instituții internaționale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.