VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Evoluțiile de pe agenda de integrare europeană, discutate de Gherasimov cu ambasadorii acreditați în țările UE

 Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o discuție, în format de videoconferință, cu ambasadorii Republicii Moldova acreditați în statele membre ale Uniunii Europene.

Potrivit Biroului de Integrare Europeană, discuția s-a axat pe evoluțiile de pe agenda de integrare europeană, cu accent pe progresul înregistrat de autorități în implementarea ultimelor trei recomandări ale Comisiei Europene.

Viceprim-ministra Cristina Gherasimov a apreciat contribuția ambasadorilor în consolidarea procesului de integrare europeană și a subliniat importanța continuării eforturilor, astfel încât Republica Moldova să devină, cât mai curând posibil, stat membru al UE cu drepturi depline.

În plus, au fost analizate modalitățile prin care misiunile noastre diplomatice ne pot ajuta în continuare să promovăm obiectivul de integrare europeană în țările de reședință.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.