VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Evghenia Guțul revine în vizor. În 19 iulie va avea loc ceremonia de învestire a noului bașkan

Evghenia Guțul, reprezentanta Partidului ”Șor” la alegerile din Găgăuzia, formațiune declarată ulterior ilegală, urmează să fie învestită în funcție de guvernatoare a regiunii în data de 19 iulie. Anunțul a fost făcut de Adunarea Populară a Găgăuziei.

Evghenia Guțul, candidata ”Partidului Şor”, a câştigat al doilea tur al alegerilor başkanului din Găgăuzia în data de 14 iunie. Guţul a obținut peste 52% din totalul de voturi din regiune, contracandidatul ei fiind Grigori Uzun, susținut de socialiști.

Evghenia Guțul are 35 de ani şi este originară din satul Etulia. Deocamdată, autoritățile centrale nu au venit cu precizări dacă noua guvernatoare a Găgăuziei, susținută de un partid declarat neconstituțional, va face parte din noul executiv de la Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.