VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

EUROATLANTICA 20.04.2024: „CONTEXTUL RĂZBOIULUI DIN UCRAINA, R MOLDOVA INVESTEȘTE PUȚIN ÎN APĂRARE” / video

Dacă o țară membră a Alianței NATO cheltuiește aproximativ 2% din PIB pentru apărare, vă dați seama că 0,60 din PIB nu este suficient pentru derularea reformei. În R. Moldova este nevoie de un efort mult mai avansat, mai ales în contextul în care există o incertitudine cu privire la ceea ce se întâmplă în războiul din țara vecină”. Sunt declarații făcute de Radu Burduja, director executiv, Institutul Euro-Atlantic, în cadrul emisiunii EUROATLANTICA.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.