VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Escrocherii și trafic de droguri, coordonate de deținuți

Trei deținuți sunt vizați într-o cauză penală privind comiterea escrocheriilor și traficului de droguri, infracțiuni coordonate chiar din închisori. În ultimele săptămâni, polițiștii și procurorii, împreună cu angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor, au efectuat percheziții la trei deținuți din penitenciarele nr. 13 din Chișinău și nr. 15 din Cricova și la penitenciarul din Rezina.  

Urmărirea penală este coordonată de Direcția investigații „Centru” a INI și Direcția Generală Urmărire Penală a IGP.

Din celulele deținuților, care au 21, 26 și 34 de ani, ofițerii au ridicat telefoane mobile, cartele SIM, cabluri de încărcare a dispozitivelor mobile, mijloace bănești în valută euro, un obiect confecționat artizanal pentru transmiterea bunurilor interzise și alte bunuri, care urmează să fie supuse examinării.

În continuare au loc acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în activitatea infracțională, precum și identificarea victimelor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.