VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Episcopul Basarabiei de Sud, Veniamin, i-a primit în vizită pe Maia Sandu și Igor Grosu

Preasfințitul Veniamin, episcop al Basarabiei de Sud, i-a primit în vizită pe șefa statului, Maia Sandu, și pe șeful legislativului, Igor Grosu. Întâlnirea a avut loc la Centrul Eparhial din Cahul al Mitropoliei Basarabiei.

La finalul întrevederii, în semn de prețuire și în numele comunității credincioșilor din eparhie, episcopul Veniamin i-a oferit Maiei Sandu o icoană cu chipul Maicii Domnului, ocrotitoarea tuturor creștinilor.

Președinția mai anunță că Maia Sandu a vizitat și satul Crihana Veche din preajma Cahulului, acolo unde s-a întâlnit cu funcționari și localnici.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.