VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Energocom, mesaj de Ziua României: Mulțumim că ai menținut lumina aprinsă în R. Moldova

Compania de stat Energocom a transmis un mesaj de felicitare de Ziua Națională a României.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Energocom a mulțumit României că a menținut lumina aprinsă în R. Moldova.

”La mulți ani România! Mulțumim că ai menținut (la propriu) lumina aprinsă în Republica Moldova. Mulțumim colegilor de peste Prut care au fost receptivi în a încheia contracte bilaterale de livrare a energiei electrice și care ne-au fost alături atunci când am fost puși în situația să procurăm pentru prima dată energie dintr-o țară europeană.

Această criză ne-a călit și ne-a făcut mai puternici. Doar împreună am reușit să trecem mai ușor peste această cumpănă și să valorificăm oportunitățile create. Vă mulțumim că sunteți alături de noi și ne susțineți! La mulți ani România! La mulți ani românilor de pretutindeni!”, se arată în mesajul remis.

​1 decembrie este ziua în care românii de pretutindeni sărbătoresc drept Ziua Națională a României, cel mai important moment din istoria românilor. În urmă cu 104 ani, la 1918, la Alba Iulia a avut loc Marea Adunare ce a votat unirea Transilvaniei cu România, și a consfințit ceea ce acum numim România Mare.

Reamintim că din cauza bombardamentelor Rusiei în infrastructura energetică din R. Moldova există riscul ca R. Moldova să rămână fără curent electric.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.