VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Elevii intră în vacanța de iarnă: Când vor reveni în bănci

Elevii merg astăzi ultima zi la școală, iar de sâmbătă intră în vacanța de iarnă. Școlarii vor reveni în bănci pe 9 ianuarie.

Următoarea vacanță pentru elevi va fi cea de primăvară, pe 8-12 martie 2023. În perioada 15 și 24 aprilie inclusiv, elevii vor merge în vacanța de Paști.

Pentru elevii claselor a I-VIII-a, a X-XI-a a fost stabilită vacanța de vară de la 1 iunie 2023 până pe 31 august 2023 (92 de zile), scrie IPN. Pentru elevii claselor absolvente, a IX-a și a XII-a, situația școlară se va încheia până la 25 mai.

Sesiunea de examene se va desfășura pentru elevii din clasa a IX-a în perioada 5-15 iunie, iar pentru cei din clasa a XII-a – în perioada 2-20 iunie.

Testarea națională în învățământul primar se va desfășura în perioada 3-18 mai.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.