VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ediția din acest an a Expoziției „Fabricat în Moldova” a înregistrat peste 75 de mii de vizitatori

Peste 75 mii de persoane au vizitat ediția din acest an a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova”, organizată în perioada 31 ianuarie – 4 februarie. Expoziția a întrunit peste 350 de companii autohtone din toate domeniile economiei naționale și din toate regiunile țării, care au prezentat vizitatorilor cele mai bune produse și servicii.

La eveniment au participat 45 de companii noi, dar și agenți economici care au fost prezenți la toate cele 21 de ediții ale „Fabricat în Moldova”, transmite Moldpres.

„Expoziția a fost organizată în două pavilioane ale Moldexpo. Din păcate, pavilionul numărul 3 era în reparație și am fost nevoiți să refuzăm participarea a 120 de companii. Au fost înregistrați peste 75 de mii de vizitatori unici, ceea ce a depășit cu cinci mii numărul din anul trecut”, a afirmat Sergiu Harea.

Peste 70 la sută dintre participanți au anunțat că au stabilit peste 80 de contacte și au încheiat acorduri de înțelegere cu diverși parteneri pentru a semna parteneriate cu companii locale și internaționale.

Cea de-a XXI-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” s-a desfășurat sub sloganul „Acasă! Autentic! Autohton!” și a fost organizată de CCI, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului.  

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.