VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

După o pauză, Maia Sandu reia consultările despre referendumul din toamnă. Sindicaliștii au fost chemați la Președinție

Mai mulți șefi ai organizațiilor sindicale din R. Moldova au fost chemați la Președinție pentru a discuta cu șefa statului, Maia Sandu, despre referendumul privind integrarea europeană a republicii.

„La masa de discuții au fost prezenți reprezentanții Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova și ai organizațiilor membre”, a anunțat președinția.

În cadrul întâlnirii, șefa statului a menționat rolul pe care îl au sindicatele în protecția drepturilor angajaților și crearea locurilor de muncă, dar și încurajarea eficienței și sporirea productivității prin preluarea bunelor practici europene.

Șefa statului a subliniat importanța unei informări și unei comunicări corecte despre UE în fiecare comunitate, asta demonstrând unitatea și sprijinul întregii societăți pentru proiectul de integrare europeană.

Confederația Națională a Sindicatelor nu a oferit nicio reacție după întrunire, ci doar a publicat comunicatul Președinției.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.