VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dronele ucrainene au lovit peste 30 de obiective petroliere rusești în ultima perioadă, susține Zelenski

Forțele ucrainene de operațiuni speciale au vizat peste 30 de rafinării, terminale și depozite de petrol rusesc, a declarat președintele Volodimir Zelenski în timpul unei reuniuni militare, relatează The Kyiv Independent.

Atacurile recente ale dronelor au lovit ținte până în Tatarstan și Bașkortostan. În ciuda îngrijorărilor Statelor Unite cu privire la creșterea prețului petrolului și la potențialele represalii rusești, Zelenski a subliniat nevoia Ucrainei de a se apăra și a susținut că societatea rusă trebuie să se adapteze la viața fără resurse energetice esențiale.

„Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) va continua să pună în aplicare «sancțiuni cu drone» împotriva complexului rus de rafinare a petrolului și să reducă potențialul economic al inamicului, care oferă agresorului resurse pentru a purta războiul împotriva Ucrainei”, a declarat o sursă pentru The Kyiv Independent.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.