VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Droguri în valoare de circa un milion de lei, sechestrate. Un bărbat din Sângera, plasat în arest în Penitenciar pentru 30 de zile

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii de Poliție, au neutralizat activitatea infracțională a unui bărbat din Sângera, mun. Chișinău, cu vârsta de 46 de ani, la care au fost depistate droguri în valoare estimativă de 1.000.000 lei.

Potrivit PCCOCS, bărbatul este membru al unui grup criminal organizat, specializat în cultivarea și vânzarea drogurilor de tip marijuana în Chișinău. Urmare a perchezițiilor la domiciliul acestuia, precum și în ascunzișurile improvizate, au fost depistate și ridicate peste 5 kg de droguri – muguri de marijuană, plante de cânepă, hașiș – 3500 pliculețe pentru vânzarea lor, cântare electronice la scara mică, telefoane mobile folosite în activitatea infracțională, precum și mijloace financiare care ar fi fost obținute în urma vânzării drogurilor –  25.000 lei  și 2.700 euro.

Ulterior, la solicitarea procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a dispus aplicarea sechestrului asupra drogurilor și accesoriilor ridicate, precum și plasarea bărbatului în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile. Potrivit legii, acesta se prevalează de prezumția nevinovăției, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești finale.

Acțiunile de documentare au fost desfășurate de ofițerii Direcției antidrog ai INI, de comun cu ofițerii Direcției generale urmărire penală a IGP, sub conducerea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.