VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Droguri de circa 400.000 lei, scoase din circuit: Cinci reținuți

Liderul și patru membri ai unui grup infracțional, de la care au fost ridicate droguri de peste 400.000 de lei, au fost reținuți de oamenii legii.

Potrivit unui comunicat remis presei, liderul grupului infracțional are 24 de ani și este originar din regiunea transnistreană și închiria un apartament în Chișinău.

Ceilalți membri au vârste cuprinse între 16 și 18 ani. La solicitarea procurorilor PCCOCS, liderul și alți doi membri au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar doi minori sunt cercetați în libertate.

Potrivit datelor din dosarul penal, pe parcursul a cinci luni, cei cinci învinuiți au plasat droguri în peste 6.500 de ascunzișuri.

Urmare a perchezițiilor la domiciliile acestora, oamenii legii au depistat și ridicat telefoane și cartele telefonice și bancare, plicuri autosigilante pentru droguri, cântare la scară mică, droguri de tip hașiș, marijuana, timbre LSD, pastile ecstasy și țigări electronice cu ulei de canabis (vândute la prețul de circa $120 pe piața neagră‎).

De asemenea, oamenii legii au ridicat și mijloace bănești care ar proveni din activitate infracțională, depozitate de către liderul grupului infracțional în camera de tezaur a unei bănci comerciale.

Investigațiile continuă pentru cercetarea altor aspecte ale infracțiunii, timp în care cei cinci se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.