VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Droguri de 700 de mii de lei găsite în locuința unui traficant

Aproximativ trei kilograme de marijuana în valoare de 700 de mii de lei au fost ridicate de polițiști în cadrul a 16 percheziții organizate în nordul țării, fiind vizați patru persoane, membri ai unei rețele. Descinderile au fost organizate de ofițerii Direcției Investigații Nord a INI și angajații Direcției Patrulare Nord a INSP.  

”În urma unei informații operative precum că un grup de persoane ar fi pus în aplicare o schemă în vederea producerii drogurilor cu scop de înstrăinare pe teritoriul raioanelor din nordul țării, inclusiv în raionul Drochia, ofițerii Direcției Investigații Nord a INI au identificat 4 figuranți, iar în casele și mașinile acestora  au fost efectuate 16 percheziții autorizate”, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale.

 În cadrul documentării la fața locului, unul dintre suspecți a încercat să corupă un ofițer de investigație din cadrul INI, propunându-i 1000 de euro pentru soluționarea favorabilă a cazului. 

 Polițistul a denunțat cazul la Direcția generală teritorială Nord a CNA, iar drept urmare, bărbatul a fost reținut în flagrant, în timpul transmiterii banilor, și plasat în izolator pentru 72 de ore.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.