VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Două vămi cu Ucraina au fost închise din cauza riscurilor de atac aerian

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal din Republica Moldova au anunțat că în această seară a fost suspendat programului de lucru în vămile Otaci-Moghiliov Podolsk și Unguri-Bronița, din motive de securitate.

„Autoritățile de competență ucrainene nu permit trecerea frontierei de stat în contextul riscurilor de atac aerian din partea Federației Ruse asupra Ucrainei”, scrie în comunicatul de presă.

La jumătate de oră distanță însă activitatea a fost reluată. Cert este faptul că recomandarea rămâne valabilă în condițiile unui război dus de Rusia în țara vecină.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.