VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Două fetițe și-au pierdut viața din cauza unei intoxicații provocate de o sobă defectă

Două surori, în vârstă de trei și patru ani, și-au pierdut viața, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, din cauza sobei defecte. Tragedia a avut loc în localitatea Geamăna din raionul Anenii Noi. 

Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de Poliția Națională.

„Astăzi, ora 13:00 poliția din Anenii Noi a fost sesizată precum că 2 minore au fost depistate în stare inconștientă în domiciliul din localitatea Geamăna. Deplasîndu-se a fața locului, medicii au constatat decesul a două minore de 3 și 4 ani. Corpurile neînsuflețite au fost îndreptate pentru efectuarea expertizei medico-legale și stabilirea cauzei exacte a decesului. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, ne-a declarat Diana Fetco, purtătoarea de cuvânt a IGP.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.