VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean: Rusia trebuie să-și evacueze armamentul, militarii și munițiile de pe teritoriul Transnistriei

”Rusia trebuie să-și evacueze armamentul, militarii și munițiile de pe teritoriul Transnistriei”. O spune premierul Dorin Recean, aflat într-o vizită la Fălești.

Totodată, acesta a subliniat că Republica Moldova optează pentru rezolvarea pașnică a conflictului transnistrean.

”Noi trebuie să ne aliniem obiectivele în ceea ce privește securitatea, pacea și stabilitatea din regiune. R. Moldova s-a angajat în într-un proces care presupune soluționarea exclusiv pe cale pașnică a conflictului transnistrean. Asta înseamnă că Rusia trebuie să-și evacueze armele, munițiile și soldații de pe teritoriul Transnistriei. Federația Rusă chiar și-a asumat această obligațiune de nenumărate ori. Trebuie să ne asigurăm că își va îndeplini aceste promisiuni. Aceasta și înseamnă demilitarizarea, evacuarea acestor arme, militari și muniții care se află ilegal pe teritoriul țării noastre”, a subliniat Recean.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.