VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DORIN RECEAN: R. Moldova este un loc sigur pentru investiții, cu oportunități pentru antreprenori

Consiliul Economic pe lângă prim-ministrul Republicii Moldova a marcat un deceniu de activitate. Prezent la evenimentul festiv, dedicat aniversării, premierul Dorin Recean a subliniat rolul Consiliului în identificarea și soluționarea provocărilor cu care se confruntă mediul de afaceri și promovarea oportunităților de investiții în țară. 

„De 10 ani, Consiliul Economic pe lângă prim-ministrul Republicii Moldova este un partener esențial în dialogul dintre sectorul public și mediul de afaceri, contribuind la creșterea economică, inovare și crearea de locuri de muncă în toată țara”, a menționat Dorin Recean, președinte al Consiliului Economic. 

Șeful Executivului a reiterat că țara noastră este un loc sigur pentru investiții și că obiectivul strategic al Guvernului este integrarea europeană. „În Uniunea Europeană este cea mai mare și bogată piață. Comerțul liber, pe care, gradual, Republica Moldova îl implementează și îl are cu UE creează oportunități excepționale pentru oamenii de afaceri”, a precizat Dorin Recean. 

Premierul a afirmat că Guvernul implementează reforme importante, pentru a înlătura constrângerile cu care se confruntă mediul de afaceri și a crea condiții mai bune pentru oamenii de afaceri, apreciind rolul acestora în dezvoltarea economiei țării noastre. 

Marcarea celor 10 ani de activitate a Consiliului Economic de pe lângă prim-ministrul Republicii Moldova a reunit mai mulți oameni de afaceri, reprezentanți ai mediului academic, miniștri și parteneri strategici ai țării noastre, între care: ambasadoarea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Fern Horine, șefa Oficiului Reprezentanței Permanente a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în Republica Moldova, Catarina Bjorlin Hansen, și directoarea executivă a Asociației Businessului European în Moldova, Mariana Rufa.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.