VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean, mesaj pentru poporul ucrainean la 500 de zile de agresiune rusă: Acest război trebuie să se oprească acum

Premierul țării, Dorin Recean, a transmis un mesaj de susținere pentru poporul ucrainean, la 500 de zile de la invazia rusă în țara vecină.

Într-o postare pe pagina sa de Twitter, Recean menționează că Moldova este unită în solidaritate cu poporul rezistent și curajos al Ucrainei.

„500 de zile de la începutul războiului brutal al Rusiei împotriva Ucrainei. Au fost pierdute nenumărate vieți, familii sfâșiate și comunități distruse. Moldova este unită în solidaritate cu poporul rezistent și curajos al Ucrainei. Acest război trebuie să se oprească acum”, a scris premierul.

Reamintim că astăzi, 8 iulie, se împlinesc 500 de zile de când Federația Rusă a invadat țara vecină, Ucraina.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.