VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean, în discuție cu liderii de afaceri germani: Vă invit să explorați posibilitățile investiționale ale R. Moldova

„Republica Moldova are talent și inovație, oferim numeroase beneficii pentru investitori și ne dorim să atragem cât mai mult capital pe termen lung. Vă invit să explorați posibilitățile investiționale ale Republicii Moldova. Agenția de Investiții este la dispoziția agenților economici care doresc să-și lanseze o afacere în Republica Moldova”. Declarații în acest sens au fost făcute de premierul Dorin Recean în cadrul unei întrevederi cu o delegație de lideri de afaceri germani, care se află într-o vizită la Chișinău. 

Șeful Executivului și-a exprimat aprecierea pentru sprijinul comunității de afaceri germane și a subliniat că parteneriatele economice solide contribuie la obiectivul de dezvoltare al țărilor noastre.

Delegația formată din aproximativ 70 de reprezentanți de nivel înalt ai unor companii majore germane și europene, precum „Mercedes-Benz”, „Audi”, „Deutsche Bank”, „Bosch”, „Bayer” și altele, a fost informată despre oportunitățile economice oferite de politicile proeuropene promovate de autorități.

Vizita companiilor germane la Chișinău este susținută de Inițiativa pentru Stabilitatea Europeană (ESI), un centru analitic care promovează de peste zece ani liberalizarea regimului de vize și integrarea europeană aprofundată a Republicii Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.