VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean: Guvernul și PNUD vor coopera pentru îndeplinirea obiectivelor

„Guvernul și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) vor coopera strâns pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite în Programul de țară 2023 – 2027. Mesajul a fost transmis de către prim-ministrul Dorin Recean, în cadrul unei întrevederi cu reprezentanta rezidentă a PNUD în Republica Moldova, Daniela Gasparikova. 

Șeful Executivului și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul oferit în diverse domenii, în special: eficiența energetică și instituționalizarea Fondului de reducere a vulnerabilității energetice, proiecte din cadrul reformei justiției, tranziția la economia verde, precum și măsurile de adaptare și atenuare la schimbările climatice.

Ne exprimăm deschiderea deplină în avansarea cooperării pentru dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova și vă asigurăm de întregul sprijin al Guvernului în îndeplinirea tuturor obiectivelor noastre comune cu PNUD”, a declarat premierul Dorin Recean. 

Programul de țară Republica Moldova – PNUD pentru perioada 2023-2027 are drept priorități de cooperare și asistență în domenii precum: instituții incluzive, guvernare participativă și coeziune socială, prosperitate sporită într-o economie durabilă și dezvoltare ecologică. 

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.