VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean efectuează o vizită la Budapesta, la invitația lui Viktor Orban. Integrarea europeană, pe agendă

Premierul Dorin Recean va efectua în perioada 24-25 ianuarie o vizită la Budapesta la invitația omologului său maghiar Viktor Orban. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă în cadrul unei conferințe de presă.

Șeful Executivului va vizita Budapesta într-o agendă bilaterală moldo-maghiară, în special pe filiera de integrare europeană și promovare a proprietăților economice și investiționale, a precizat Daniel Vodă.

În special, Dorin Recean va avea discuții cu Viktor Orban. Ulterior, cei doi premieri vor susține o conferință de presă.

Dorin Recean va avea o întrevedere cu președinta Ungariei, Katalin Novák, precum și o ședință în format lărgit cu o serie de companii maghiare pentru promovarea potențialului industrial al Republicii Moldova.

Din delegația condusă de Dorin Recean mai fac parte vicepremierul Vladimir Bolea, ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare și ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, care vor avea discuții cu omologii lor din Ungaria.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.