VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean, discuție cu premierul Ucrainei: Negocierile de aderare la UE, printre subiectele abordate

Angajamentul Republicii Moldova și al Ucrainei de a continua implementarea reformelor necesare pentru integrarea celor două țări în Uniunea Europeană a fost confirmat în cadrul unei convorbiri a prim-ministrului Dorin Recean cu omologul său ucrainean, Denys Shmyhal.

Potrivit unui comunicat remis de Guvern, oficialii au vorbit despre o realizare importantă pentru cele două state – decizia Comisiei Europene de a recomanda ţărilor membre ale UE să deschidă negocierile de aderare pentru Republica Moldova și Ucraina.

Șeful Executivului de la Chișinău a felicitat poporul ucrainean pentru un pas sigur către un viitor pașnic și prosper în marea familie a Uniunii Europene. De asemenea, părțile au discutat subiectele actuale de pe agenda comună, cu accent pe cooperarea pe segmentul energetic, de securitate, infrastructură și transport”, se arată în comunicatul remis.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.