VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dorin Recean, discuție cu noul șef al Misiunii USAID: Creștem investițiile în infrastructură, mai ales în modernizarea sistemului feroviar

„Ne concentrăm eforturile pe implementarea proiectelor de dezvoltare regională, pe consolidarea securității energetice a țării prin susținerea proiectelor de energie verde, dar și pe apropierea de blocul comunitar”. O declarație în acest sens a fost făcută de prim-ministrul Dorin Recean în cadrul unei întrevederi la Guvern cu noul șef al Misiunii Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID) în țara noastră, Jeff Bryan, și cu ambasadorul SUA la Chișinău, Kent Logsdon. 

În cadrul întrevederii, oficialii au abordat mai multe subiecte de actualitate, cu accent pe prioritățile de asistență ale USAID și continuarea proiectelor demarate în comun, în domenii ce țin de dezvoltarea economică, coeziunea socială, energia regenerabilă și promovarea democrației.

Premierul Dorin Recean a vorbit despre cele mai importante obiective ale Executivului pe care trebuie să se avanseze, precum stimularea creșterii productivității și atragerea investițiilor. 

Creștem investițiile în infrastructură, mai ales în extinderea și modernizarea sistemului feroviar. Bineînțeles, ne concentrăm eforturile pe implementarea proiectelor de dezvoltare regională, pe consolidarea securității energetice a țării prin susținerea proiectelor de energie verde, dar și pe apropierea de blocul comunitar”, a evidențiat prim-ministrul Dorin Recean.

Noul șef al Misiunii USAID la Chișinău, Jeff Bryan, a apreciat pașii întreprinși de autorități în avansarea pe calea reformelor și pe agenda pro-europeană a țării. Oficialul american a reconfirmat sprijinul organizației pe care o reprezintă în susținerea parcursului democratic al țării noastre.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.