VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi polițiști, loviți de un Mercedes în Capitală: Cine este șoferul reținut

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de ultragierea a doi polițiști din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP.

Potrivit unui comunicat remis presei, polițiștii, în tipul exercitării atribuțiilor de serviciu pe strada Columna din Capitală, au stopat pentru verificarea actelor un Mercedes care se deplasa neuniform.

Șoferul nu s-a conformat cerințelor legale ale polițiștilor și a accelerat, tamponând agenții de patrulare, după care și-a continuat deplasarea. În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost stopat în curtea unui bloc de pe str. Cojocarilor. În cadrul documentării s-a stabilit că bărbatul de la volan nu deține permis de conducere, iar unitatea de transport a fost luată în chirie”, anunță oamenii legii.

Bărbatul a fost dus la Dispensarul narcologic, unde i-au fost prelevate probele biologice.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru violenţă săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.