VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Dodon și Voronin, față în față: Își vor susține reciproc candidații cu cele mai mari șanse de câștig în localitățile țării

PSRM și PCRM vor participa separat la alegerile din toamnă și își vor susține reciproc candidații cu cele mai mari șanse în localitățile țării.

Acest subiect a fost discutat astăzi de liderii celor două formațiuni, Vladimir Voronin și Igor Dodon.

Totodată, în cadrul ședinței politicienii au analizat situația actuală din țară și au stabilit prioritățile agendei parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor pentru perioada următoare.

Totodată s-a decis ca fracțiunea parlamentară BCS să prezinte un raport alternativ pentru cei doi ani de guvernare PAS.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.